ACORDS DEL COMITÈ AMBIENTAL

Bona dia famílies,

El dijous 31 de gener, ens vam reunir els membres del Comitè Ambiental de l'escola. Aquest està format per representants d'alumnes des de segons fins a sisè, una representant dels mestres i, un representant de l'equip directiu. Aquest trimestre volem vetllar pel seguiment de bones conductes mediambientals del passat trimestre i altres que hem proposat aquest. Aquí en teniu un recull:
Acords:
1.- Farem un termòmetre de decibels per a totes les classes per tal de treballar les equivalències del volum de veu que emprem, amb sons que coneixem del nostre entorn.
2.- Recollida de papers al pati:
Acordem que els/les encarregats/des de medi ambient, recordin als seus companys de classe abans de sortir al pati, que han de fer aquesta tasca. Dilluns; cicle inicial,dimecres;cicle mitjà i divendres;cicle superior.
3.- Recollida selectiva:
Acordem que  un encarregat col·loca els contenidors al porxo a les 9:00h del matí i un altre els torna al seu lloc a les 11:15h. Els encarregats també  controlaran que es faci un bon reciclatge.
4.- Fruita/carmanyola:
FELICITAREM a la classe que millor faci el seguiment amb un diploma,  medalles o quelcom que els animi a continuar amb aquesta bona conducta mediambiental. 
5.- Projecte: Apadrinament arbres.
Renovem els cartells amb els noms dels arbres del pati. 


Esperem que a casa parleu de tot plegat i col·laboreu amb la comissió.


Molt agraïts,

La Comissió de Medi Ambient

Cliqueu aquí per veure les fotos!

Comentaris