Icones, "el mini jo" i els"graffitis".

Què s'hi cou a l'obrador 🎨de Cicle Superior?

Els de 5è i 6è hem engegat aquest curs amb activitats artístiques de coneixença. Ens hem presentat mitjançant l'elaboració de la nostra pròpia icona. Abans hem xerrat sobre aquest tipus de llenguatge gràfic i ens hem fet preguntes...Què em representa? Quins símbols parlen de mi, de com sóc?

Els de hem estirat del fil🧵 i havent descobert l'home de Vitruvi i l'origen de la representació de la figura humana, ens hem engrescat a representar-nos a nosaltres mateixos. Seleccionant cada material i detalls. Detalls que parlen de nosaltres. Mostren com som.




A hem volgut treballar el nostre nom tot fent un treball previ sobre el graffiti. Hem descobert l'street art, autors/es representatius com Bansky, activitats entorn aquest tipus d'art prop de casa nostra (poble de Penelles) i quatre tècniques per fer els nostres noms amb lletres graffiteres! Hem acabat aquesta proposta fent nosaltres mateixos/es una fotocomposició amb un pla en picat de les nostres icones i noms. Aquí compartim amb vosaltres un tastet del què hem creat.📷 RECORDEU CLICAR A SOBRE DE LA IMATGE PER VEURE LES FOTOGRAFIES FETES SOBRE ELS "GRAFFITIS".










Comentaris

Unknown ha dit…
MOLT BE ANNA!!!!




Hanaa
Unknown ha dit…
En nom de la classe de 5è, avui a l'hora de tutoria, volem dir que ens han agradat MOLT aquestes fotografies.
Albert ha dit…
M'ha encatat!!!!!! Super guai!!!!!




Albert
Jan ha dit…
Anna gràcies per publicar les fotos i per el temps de dedicació.

Jan
Unknown ha dit…
Son molt chulas las fotos








IKER 😎😎
Unknown ha dit…
Moltes gracies Anna per les fotos






Ariadna